Sok z buraków, marchwi, jabłek i gruszek

Jedna porcja ma:

Kalorie 172kcal
Węglowodany 47 g węgli
Białko 4 g białka
Tłuszcze 1 g tłuszczu
4 porcje

Składniki

171 kcal
450 g buraków
103 kcal
380 g marchwi
144 kcal
300 g jabłek
270 kcal
500 g gruszek

Cały przepis ma:

  • 688 kcal
  • 186 g węgli
  • 16 g białka
  • 3 g tłuszczu
  1. Owoce i warzywa umyć, odkroić niejadalne części, podzielić na mniejsze kawałki.
  2. Wycisnąć sok w wolnoobrotowej wyciskarce wkładając na zmianę składniki.
  • Sok z buraków, marchwi, jabłek i gruszek
  • dodatkowy obraz dla Sok z buraków, marchwi, jabłek i gruszek
  • dodatkowy obraz dla Sok z buraków, marchwi, jabłek i gruszek

Sok z buraków, marchwi, jabłek i gruszek

Jedna porcja ma:

Kalorie 172kcal
Węglowodany 47 g węgli
Białko 4 g białka
Tłuszcze 1 g tłuszczu