Sok z dyni, brzoskwiń i pomarańczy

Jedna porcja ma:

Kalorie 323kcal
Węglowodany 83 g węgli
Białko 7 g białka
Tłuszcze 1 g tłuszczu
2 porcje

Składniki

172 kcal
400 g dyni hokkaido
156 kcal
4 szt. brzoskwiń
317 kcal
3 szt. pomarańczy

Cały przepis ma:

  • 645 kcal
  • 167 g węgli
  • 14 g białka
  • 3 g tłuszczu
Małą dynię przekroić, wydrążyć ze środka pestki, podzielić na mniejsze kawałki i odkroić skórkę.
Pomarańcze obrać ze skórki, podzielić na ćwiartki.
Brzoskwinie podzielić na ćwiartki, usunąć pestki.

Sok wycisnąć przy pomocy wyciskarki wolnoobrotowej.
  • Sok z dyni, brzoskwiń i pomarańczy

Sok z dyni, brzoskwiń i pomarańczy

Jedna porcja ma:

Kalorie 323kcal
Węglowodany 83 g węgli
Białko 7 g białka
Tłuszcze 1 g tłuszczu