Sok z dyni i winogron

Jedna porcja ma:

Kalorie 160kcal
Węglowodany 41 g węgli
Białko 2 g białka
Tłuszcze 1 g tłuszczu
2 porcje

Składniki

64 kcal
230 g dyni
255 kcal
370 g winogron ciemnych

Cały przepis ma:

  • 320 kcal
  • 83 g węgli
  • 5 g białka
  • 1 g tłuszczu
  1. Obrany i pozbawiony pestek (twardy) miąższ dyni pokroić w cienkie plasterki.
  2. Sok wycisnąć przy pomocy wolnoobrotowej wyciskarki, wkładając na zmianę plasterki dyni i winogrona.
  • Sok z dyni i winogron

Sok z dyni i winogron

Jedna porcja ma:

Kalorie 160kcal
Węglowodany 41 g węgli
Białko 2 g białka
Tłuszcze 1 g tłuszczu