Sok z truskawek, marchwi, jabłka

Jedna porcja ma:

Kalorie 55kcal
Węglowodany 15 g węgli
Białko 1 g białka
Tłuszcze 0 g tłuszczu
2 porcje

Składniki

42 kcal
150 g truskawek
32 kcal
2 szt. marchwi
36 kcal
1 szt. jabłek
-
50 g wody

Cały przepis ma:

  • 110 kcal
  • 31 g węgli
  • 2 g białka
  • 1 g tłuszczu
  1. Mrożone truskawki należy wcześniej rozmrozić.
  2. Marchew umyć, odciąć końcówki, podzielić na pół i następnie wzdłuż na ćwiartki.
  3. Jabłko umyć, wydrążyć środek, podzielić na kawałki.
  4. Wycisnąć sok w wolnoobrotowej wyciskarce. Dodać wody.
    Najlepiej wypić bezpośrednio po przyrządzeniu.
  • Sok z truskawek, marchwi, jabłka

Sok z truskawek, marchwi, jabłka

Jedna porcja ma:

Kalorie 55kcal
Węglowodany 15 g węgli
Białko 1 g białka
Tłuszcze 0 g tłuszczu